10 reagimet më të spikatura pas përfundimit të ‘Keeping up with the Kardashians’

785-0-5f58a19d57f1f-696x581

Bota u zgjua sot me njoftimin se “Keeping up with the Kardashians” do të përfundojë në vitin 2021 dhe teksa disa vazhduan jetën e tyre të lumtur, disa të tjerë u dëshpëruan.

10 reagimet më të spikatura të njerëzve në Twitter:

1. Disa u dëshpëruan.

 

2. Disa thjesht vazhduan jetën e tyre të lumtur.

 

3. Disa thjesht u gëzuan pa masë.

 

4. Disa u zgjuan dhe nuk dinin ç’të mendonin më parë.

 

5. Disa thjesht s’e besuan.

 

6. Disa u shastisën.

 

7. Disa spekuluan se Kourtney ishte ajo që i dha fund serialit pas largimit të saj.

 

8. Disa të tjerë thjesht janë konfuzë sepse nuk dinë se çfarë do të shohin në vijim.

 

9. Disa janë të shqetësuar për karrierën e Kris Jenner.

 

10. Disa mendojnë se Kris Jenner do të shërbejë si menaxhere e një tjetër familjeje.

 

ose do të nisë një reality-show me nipërit dhe mbesat.

 


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 38 71 77 88

Email: [email protected]


Për ne