Çifti i shpëton për një “fije floku” pemës, e cila ra në tokë nga erërat e forta

30424004-0-image-a-54_1593989617868

Një çift në Britani të Madhe i shpëtoi për një “fije floku” një peme, e cila ra në tokë në një udhëkryq në perëndim të Londrës.

Sipas DailyMail, videoja e xhiruar nga një kalimtar rasti, tregon se si pema rrëzohet mes erërave të forta, ndërsa një çift po kalonte aty pranë.

Dëshmitari i incidentit, Andrew Thomas, 41 vjeç, po shëtiste me të dashurën e tij, Joanna Wolman, 33 vjeçe, ndërsa njëri xhiroi momentin dramatik.

Për mua ishte e tmerrshme”, tha Wolman.

“Ata të dy ishin me fat, pasi një person i cili rri gjatë gjithë kohës në telefon mund të vritet”, ka shtuar ajo.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 38 71 77 88

Email: [email protected]


Për ne