Foto Lajme

Foto Lajme

milan fotolajm

Silvio Berlusconi ka treguar se shumë lojtarë do të largohen nga Milan. Berlusconi ka paralajmëruar revolucion në skuadrën e tij, ku thotë se shumë lojtarë do të largohen. Ai tha se janë 4 futbollistë në fund të kontratës me Milanin, ndërsa disa të tjerë do të dalin në shitje.  

katerdrale itali

Katedralja e Milanos, Itali. Për nga sipërfaqja, Katedralja e Milanos është kisha e tretë në botë. Brenda saj, vizitorin e presin më shumë se 2000 skulptura. Kjo kish vizitohet nga shumë turist të botës.  

baby fotolajm

"Një nga gjërat më madhështore të rrjeteve sociale është mundësia për të shpërndarë fotot tuaja të mrekullueshme me pjesën tjetër të botës. Lindsey Bonnice. Një mama dhe një fotografe e talentuar    

shba fotolajm

Memoriali i Lincolnit dhe liqeni i reflektimit, SHBA.Ai që viziton National Mall në Washington D.C. në kryeqytetin e SHBA, patjetër që kalon këtu: te Lincoln Memorial, në këmbët e të cilit shtrihet një liqen artificial, që reflekton dritën.  

background loading