Foto Lajme

Foto Lajme

Panair fotolajm

Është hapur sot Panairi Regjional i Prodhimeve vendore "Gjilani 2015", i cili është organizuar nga Drejtoria për Zhvillim Ekonomik e Komunës së Gjilanit, në bashkëfinancim me USAID-in. Qëllimi i këtij panairi është që bizneset të shkëmbejnë përvoja dhe të promovojnë produktet e tyre.  

Dafi fotolajm

Dafina ka publikuar klipin e këngës më të re "Te ti". Kënga e re është realizuar nga Sardi Dj dhe Arbre Blass. Për muzikën dhe melodinë është përkujdesur Dafina ndërsa tekstin e ka shkruar Arianit Palaj. Për stilin është përkujdesur Lia Stublla, Kaci dhe Studio Sellma.  

Karton fotolajm

Chris Gilmour është një artist i lindur në Britani të Madhe por që jeton në Itali, ndërsa famën botërore e ka arritur falë skulpturave të tij të mahnitshme që i realizon vetëm me karton dhe ngjitës. Sipas Gilmourit, kartoni është materiali më i lirë, i lehtë, dhe i kudondodhur.  

Keshtjella fotolajm

Kështjellat janë ndër objektet më të rëndësishme historike në botë, por sigurisht edhe ndër më të bukurat dhe më mbresëlënëset në botë. Kanë qenë inspirim për shumë përralla, tregime dhe legjenda. Kjo që po shihni në foto është zgjedhur kështjella më e bukur në botë.

background loading