Foto Lajme

Foto Lajme

Rektori fotolajm

Profesori i Matematikës në UP, Ramadan Zejnullahu është zgjedhur Rektor i Universitetit të Prishtinës. Këtë vendim e ka marrë Këshilli Drejtues i UP'së. Me këtë rast, u.d i Rektorit të deritashëm, Anton Berishaj ka dështuar të udhëheq UP'në edhe për dy vitet e ardhshme.  

Azili fotolajm

Qendrat e azilit janë plot, kantonet e Lucernit dhe Zugut kanë nevojë për më shumë hapësirë për azilkërkuesit dhe për këtë arsye janë mbështetur në një plan emergjent. Kantoni i Luzernit është i angazhuar për të siguruar strehim brenda 10 javëve në 67 komuna.

Danub fotolajm

Rreth 52.000 rosakë plastikë janë lëshur mbi Danub, përpara ndërtesës së Parlamentit të Budapestit. Kjo gjë nuk ishte praktikuar më parë në këtë vend siç thuhet nga njerëzit . Ende nuk dihet se për çka është bërë kjo fushatë, por dukej mjaftë bukur Danubi me rosakët.  

Jahjaga fotolajm

Jahjaga duke uruar për një nismë të mbarë, një vit kthese e suksesi të gjithëmbarshëm, shpreson se ky vit do ti gjejë të gjithë me angazhim dhe me rezultate më të mëdha. Një urim të veçantë, ajo e bënë për të gjithë nxënësit që sot ulen për herë të parë në bankat shkollore.  

background loading