Foto Lajme

Foto Lajme

FSK fotolajm

Kuvendi i Kosovës ka miratuar përfundimisht tri ligjet, me të cilat mundësohet transformimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ushtri të Kosovës. Bëhet fjalë për Ligjin për Ministrinë e Mbrojtjes, Ligjin për FSK-në dhe Ligjin për Shërbim në FSK.  

SBA fotolajm

Votimit në Kuvendin për shndërrimin e FSK -së në Ushtri, e ka mirëpritur Ambasada e SHBA-së në Prishtinë. "Shtetet e Bashkuara të Amerikës ripohojnë mbështetjen e tyre për tranzicionin gradual të FSK në forcë me mandat mbrojtës territorial, siç është e drejta sovrane".  

Humwee fotolajm

Qytetarët e Kosovës kanë gjetur mënyra interesante për të festuar. Një afarist në Prishtinë, ka dizajnuar dhe vendosur në rrugën "Agim Ramadani", tipin e automjetit "Humvee"  që së fundi kanë ardhur në Kosovë ku do të jenë në shërbim të Ushtrisë së Kosovës.  

Biden fotolajm

Ish- nënpresidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, gjatë pushimeve të fundvitit do të diskutojë më familjarë nëse do të kandidojë prapë për postin e Presidentit të SHBA-ve, kanë thënë burime të afërta me Biden, ka raportuar agjencia e lajmeve AP.  

background loading