Foto Lajme

Foto Lajme

Brad Pitt fotolajm

Brad Pitt thotë se familja e tij e bën të ndihet njeriu më i pasur në botë dhe pranon se qëkur është bërë prind ka ndryshuar shumë. "Ju mësoni vlerën që ka familja, vlerën e të shikuarit fëmijët duke u rritur. Është gjëja më e bukur që mund të përjetoni", tha Pitt.  

Kuvendi fotolajm

Deputetët e kualicionit LDK-VV-AAK-NISMA sqaruan se kanë hyrë sot në sallën e Kuvendit, edhe pse seanca u shty nga kryesuesja, Flora Brovina. Kjo është një shprehje e pakënaqësisë së shumicës parlamentare, e s'bëhet fjalë për mbajtjen e seancës konstituive.

Irina fotolajm

E bukura Irina Shayk, ka shumë ngjashmëri me verën pasi i shkon thënia 'sa më e vjetër aq më e bukur'. Irina këtë e ka treguar edhe gjatë postimit të fundit të një fotografie të saj në rrjetin social 'Facebook', ku Shayk shihet me një fytyrë engjëllore nga afërsia.

Të moshuarit fotolajm

Sot shënohet Dita ndërkombëtare e personave të moshuar, ndërsa profesionistët parashikojnë që deri në vitin 2050 numri i të moshuarve për herë të parë do ta tejkalojë numrin e të rinjve në botë. Sot është një ditë e veçantë për personat e moshës së tretë në të gjithë botën.

background loading