A e shihni rrezikun që fshihet në këtë foto?

f9885aef-c46d-4476-8e04-3a522b660652-e1613677956848

Një gjarpër u fsheh në verandë në Sherwood, Australi, dhe shumë nuk e vunë re as atë në foton e botuar në internet.

Tërheqësit e gjarprit postuan një foto të një shtëpie në Queensland në Facebook, në të cilën, përveç gjarprit, ishte fshehur edhe një kafshë tjetër.

A i shihni ato?

Tërheqësi i gjarprit Jaedon Lunt tha se gjarpri ndoshta po ndiqte një ketër për vaktin e tij të radhës.

Disa pranuan se ata vunë re vetëm një ketër, kështu që u habitën nga një foto që tregon se si gjarpri arriti të fshihej në verandë.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]


Për ne