“Disa rregulla janë bërë për t’u thyer”, shijoni këto momente qesharake

29880694-8444639-Rules_be_damned_This_corgi_from_Canada_looked_very_smug_as_he_di-a-42_1592754280050-1

Shijoni disa momente qesharake që do të qeshni me lot e që këto pamje tregojnë më së miri që disa rregulla janë bërë për t’u thyer!

Njerëz nga e gjithë bota kanë ndarë veprime të vogla, të përditshme të rebelimit dhe më të mirat janë grumbulluar në një galeri Diply, shkruan The Sun, transmeton gazeta Objektiv.

Shijoni këto momente interesante!

/Objektiv/


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]


Për ne