Fotografia më perfekte e një shqiponje

Photographer-Captures-The-Perfect-Shot-Of-Stunning-Bald-Eagle-653x393

A keni parë një fotografi të tillë?

Në shumë raste, është thjeshtë çështje mendimi kur dikush thotë që ai ka bërë fotografinë perfekte dikur në të kaluarën, transmeton lajmi.net.

Në këtë rast fotografinë që po shihni nuk është vetëm mendimi i disa personave por është mendimi i mijëra personave të tjerë që thonë se kjo fotografi është perfekte.

Në fotografi ju mund të shihni një shqiponjë e quajtur Bruce, e bërë nga fotografi, Steve Biro. Ai është përpjekur të bëjë fotografi të shqiponjave për shumë kohë dhe disa herë radhazi.

Kur ajo fotografi u postua online, u bë virale dhe nuk ka ndonjë shenjë ndalese.

Momenti më interesant teksa po bënte fotografinë ishte kur Bruce po fluturonte mbi ujë.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 38 71 77 88

Email: [email protected]


Për ne