Iluzioni optik bën diçka ‘të çuditshme’ kur shikoni në pikën e zezë për 10 sekonda

9fc07383-2adb-48f5-b1dd-d63856f22caa-696x391

Një iluzion optik shpesh shkaktohet nga sistemi vizual dhe ka tendencë të jetë i ndryshëm për njerëz të ndryshëm.

Së fundmi një imazh i postuar në internet ka shkaktuar mjaft zhurmë. Fotoja tregon një skenë të paqartë me ngjyra dhe kërkohet që të mbani sytë mbi pikën e zezë për 10 sekonda.

Pra, çfarë shihni kur shikoni në pikën e zezë për disa sekonda?

Shumica e njerëzve të cilët panë këto foto kanë treguar se ngjyrat rreth fotos fillonin të zbeheshin.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]


Për ne