Këta janë kandidatët për deputetë nga LDK deri më tani

ldk-1

Disa degë të LDK’së kanë filluar të zyrtarizojnë emrat që do të jenë në listën zgjedhore të këtij subjekti për zgjedhjet e parakoshme më 14 shkurti të këtij viti.

LDK Dega e Parë në Prishtinë ka propozuar këta kandidatë:

Feim Salihu

Adnan Merovci

Dega e LDK’së në Decan:

Armend Zemaj

Dega e Presidentit Rugova (Dega e Tretë e LDK-së) propozon vetëm tre kandidat për deputet për zgjedhjet e 14 shkurtit!

Avdi Pireva

Doruntina Maloku

Arban Abrashi

Ndërkohë, Minsitri i Punëve të Brendshme në detyrë,  Agim Veliu po ashtu e ka konfirmuar se do të jetë kandidat në zgjedhjet e ardhshme nga radhët e LDK’së.

Në anën tjetër ka edhe tjerë që kanë treguar se nuk do të jenë kandidatë për deputetë nga ky subjekt në këto zgjedhje. Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe Ismet Beqiri janë dy prej tyre.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]


Për ne