Kurti: Zgjedhjet janë qëllimi ynë politik

ddd

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ritheksi sot kërkesën për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë.

Ai e bëri këtë deklaratë pas nënshkrimit të peticionit qytetar në Prishtinë, të inicuar nga Vetëvendosje për këtë çështje.

Ish kryeministri i Kosovës i ftoi qytetarët që ta nënshkruajnë këtë peticion.

“Zgjedhjet janë qëllimi ynë politik sepse zgjedhjet janë parimi i shkelur demokratik. I ftoj të gjithë qytetarët që ta nënshkruajnë peticionin në sheshin e qytetit të tyre, nëse nuk e kanë bërë këtë deri më tani” shkroi Kurti në facebook.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 38 71 77 88

Email: [email protected]


Për ne