Luljeta Aliu kërkon falje: Nuk e mbrojta Kralevën e Serbisë

qqqqq

Analistja Luljeta Aliu në një shkrim në Facebook, thotë se mendon që kolegu (Ardian Kastrati) e ka përdorur emrin ‘Krilevë’ që është fshat në Gollak e jo Kralevën.

Ajo thotë se pas deklaratës së mbrëmshme, po merr shumë linçime.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]


Për ne