Mund ta dalloni fytyrën e të zotit të këtij qeni?

qeni-2

Një tjetër iluzion optik ka tërhequr vëmendjen në internet dhe mund të konsiderohet si një ndër më të vështirët.

Në këtë ilustrim të vjetër të një qeni është e fshehur fytyra e të zotit të tij, por a mund ta dalloni?

Imazhi, i postuar nga Playbuzz, është mjaft i vjetër dhe është përdorur edhe në një reklamë.

Nëse shihni me vëmëndje, i zoti i qenit ndodhet në mes të fotos, kapeja e së cilit zë veshin e kaninit. Nëse shihni edhe më nga afër mund të dallohen disi me vështirësi, sytë, hunda dhe goja.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]


Për ne