Numër rekord infektimesh me COVID-19, shkaktar tubimet elektorale

tubime-zgjedhore-780x439-1

Të dielën është shënuar numri më i madh për këtë vit deri më sot, i rasteve të të infektuarve me COVID-19, brenda 24 orëve.

398 persona rezultuan pozitivë, prej tyre 141 vetëm në Prishtinë, njofton Klan Kosova.

Për këtë reagoi edhe i pari i kryeqytetit, Shpend Ahmeti, që tha se pas fushatës me tubime, ekzekutivi nuk mund të ketë kredibilitet moral të kërkojë nga qytetarët çfarëdo mbyllje.

Një përhapje më të madhe të infeksionit si pasojë e mosrespektimit të masave, kishin paralajmëruar edhe ekspertët.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]


Për ne