Reagon Agim Aliu për vdekjën e 3 kosovarëve në Gjermani

9224963f-ea20-456b-821e-27fdf67c981b-745x495-1

Dje në një aksident në autostradën federale 31, midis lokaliteteve Uhldingen-Mühlhofen dhe Meersburg, kanë vdekur tre kosovar kur po ktheheshin nga pushimet në vendlindje për në Zvicër.

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu me këtë rast ka shprehur ngushëllime familjes Krasniqi nga fshati Rahovicë e Ferizajt, miqve e të njohurve të të ndjerëve.

“Mbrëmë morëm lajmin e kobshëm për vd ekjen tra gjike të bashkëatdhetarëve tanë të familjes Krasniqi nga Rahovica e Ferizajt. Ata po bënin rrugën e kthimit nga vendlindja ku tra gjedia i mori jetën në moshë të re, prindit e familjarëve të kësaj familje. Në emër të qytetarëve të Ferizajt, i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes Krasniqi, miqve e të njohurve të të ndjerëve” përfundon telegrami i ngushëllimit.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 38 71 77 88

Email: [email protected]


Për ne