Selena Gomez bashkëpunon me STX dhe 21 Laps për filmin “Dollhouse”

SelenaSocial

Selena Gomez është duke shikuar për një rol kryesor në “Dollhouse”, një film horror i vendosur në skenën elitare të modës në New York.

Ajo do të punojë në këtë film, së bashku me Shawn Levy dhe Dan Cohen të 21 Laps.

Ndërkaq, STXfilms ka të drejta globale për “Dollhouse”.

Filmi, i përshkruar si një triler psikologjik në frymën e “Black Swan”, është në kërkim të një regjisori, ndërsa Michael Paisley është kujdesur për skenarin.

“Përfshirja e Selenës në këtë është shumë emocionuese. Ajo është jashtëzakonisht e talentuar si yll dhe producente”, tha kryetari i grupit ‘Motion Picture’ të STXfilms, Adam Fogelson.

“Bashkimi i Selenës me ekspertizën e Shawn dhe Dan në zhanrin horror do të lartësojë ‘Dollhouse’ dhe ne nuk mund të ishim më të ngazëllyer nga mënyra se si po zhvillohet kjo”.

Gomez vitet e fundit po përfshihet më shumë pas kamerës. Ajo qëndron gjithashtu prapa “Hotel Transylvania 4” si dhe prapa komedisë “Broken Hearts Gallery’.

Më tej, ajo do të shfaqet përballë Steve Martin dhe Martin Short në “Only Murders in the Building” të Hulu.

E njëjta do jetë pjesë e “13 Reasons Why” të Netflix dhe dokumentarin “Living Undocumented”.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 38 71 77 88

Email: [email protected]


Për ne