Si duhet ta merrni vëmendjen e tjerëve?

1200-509373728-couple-talking-in-library

Shpesh herë e gjeni veten në disa momente kur jeni i heshtur ose kur dëshironi të flisni me dikë por nuk keni me kë. Kështu jeni në kërkim të pyetjeve të duhura që duhet tua bëni njerëzve rreth jush, që të bisedoni me njëri-tjetrin.

Ju së pari duhet të shikoni vendin për rreth jush dhe pamjen e njeriut të cilit duhet të bisedoni, pas kësaj preferohet që ju ta pyetni atë lidhur me dukjen e tij.

Pas kësaj filloni ta pyesni lidhur me prejardhjen e tij dhe shprehni interesim për kulturën e tij.

Pyetjet personale mos i bëni menjëherë ato bëni më vonë gjatë bisedave të tjera.

Po ashtu preferohet që të përdorni shakatë dhe gjithashtu ta ftoni në ndonjë takim tjetër.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]


Për ne