BE - Të gjitha lajmet e datës: 20190602

BE - Të gjitha lajmet e datës: 20190602

Lajmet nga të gjitha kategoritë
  • image 12 Maj 2010 Luksemburgu ndërton në Kosovë 2 shkolla profesionale Qeveria e Luksemburgut ka nënshkruar një marrëveshje me Qeverinë e Kosovës për të financuar ndërtimin e dy shkollave profesionale në Kosovë, njëra në Prizren dhe tjetra në Ferizaj, në vlerë prej 8 milionë euro.

    Këtij...
  • image 10 Maj 2010 Komisioni Evropian brengoset për nivelin e korrupsionit në Kosovë Në takimin në Prishtinë, ndërmjet përfaqësuesve të Komisionit Evropian dhe autoriteteve të Kosovës në kuadër të Mekanizmit Përcjellës të Stabilizim Asociimit u vlerësua përparimi i Kosovës në zbatimin e rekomandimeve të...
  • image 09 Maj 2010 Me fondet e IPA-s ndërtohet pallati i drejtësisë në Kosovë Kreu i Zyrës së Komisionit Evropian në Kosovë Renzo Daviddi tha Komisioni mbetet i përkushtuar për të mbështetur sundimin e ligjit në Kosovë, ndërsa ndërtimi i pallatit të drejtësisë me fonde nga IPA me të madhe do të përmirësojë...
  • image 08 Maj 2010 Kosova po i plotëson kriteret për liberalizimin e vizave Kosova nuk është zyrtarisht pjesë e procesit të liberalizimit të vizave, megjithatë Qeveria ka miratuar udhërrëfyesin e ngjashëm me vendet e rajonit, për të plotësuar kriteret për lëvizjen pa vizat të kosovarëve brenda zonës Shengen.
  • image 08 Maj 2010 EULEX-i ndihmon Qeverinë për sundimin e ligjit Misioni i Bashkimit Evropian në Kosovë për rend dhe ligj (EULEX) është zotuar të martën se do të ndihmojë autoritetet kosovare për të siguruar zbatimin e rendit dhe ligjit në tërë territorin e Kosovës.
H M M E P S D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30