Eko-Resurse

Eko-Resurse

Lajmet nga të gjitha kategoritë
  • image 22 Qershor 2017 Tender kompanisë me çmimin më të lartë Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur shumë shkelje në Komunën e Rahovecit. Gjatë auditimeve të pasqyrave financiare Auditori ka gjetur se në projektin "Blerja e instrumentit gjeodezik" Komuna kishte lidhur kontratë me kompaninë me...
  • image 22 Qershor 2017 850 zyrtarëve publikë do t'u verifikohet pasuria Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka vendosur që të kontrollojë pasurinë e 850 zyrtarëve publikë. Drejtori i kësaj Agjencie Shaip Havolli tha së tashmë janë pjekur kushtet që të bëhet verifikimi dhe kontrollimi i tërësishëm i...
  • image 22 Qershor 2017 Selimi: 50 milionë dollarët do të shfrytëzohen për dy vitet e ardhshme Bordi i Korporatës për Sfida të Mijëvjeçarit, që udhëhiqet nga Sekretari i Shtetit, Rex Tillerson, ka marrë vendimin për ndarjen e afër 50 milionë dollarë për programin "Threshold" në Kosovë. Petrit Selimi, koordinator nacional i...
  • image 22 Qershor 2017 Ministria shkel afatin për ta bërë "Ulpianën" me plan menaxhimi Ministria e Kulturës ka shkelur afatin ligjor për hartimin dhe miratimin e planit të menaxhimit për parkun arkeologjik "Ulpiana". Gati dy muaj ka kaluar afati që MKRS-ja ia kishte caktuar vetes për ta pasur planin e menaxhimit për të vetmin...
  • image 22 Qershor 2017 Shërbimi Korrektues me borxhe ndaj ish të burgosurve Shërbimi Korrektues i Kosovës u ka mbetur borxh të burgosurve. Vetëm në vitin e kaluar, nga të burgosurit e liruar nga Qendra Korrektuese e Dubravës, në llogari të SHKK-së, kanë mbetur 13 mijë e 844 euro, raporton KTV. Në total, shuma...
  • image 21 Qershor 2017 Pasurisë së Veselit, Ahmetit e Maxhunit do t'i bëhet kontroll i plotë Kontrolli i Pasurisë Agjencia Kundër Korrupsionit ka hedhur shortin për kontrollin e plotë të pasurisë së zyrtarëve publik. Në mesin e tyre janë edhe kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli e drejtori i përgjithshëm i Policisë...
  • image 21 Qershor 2017 Tejkalohen për 150 mijë euro shpenzimet për udhëtime jashtë shtetit Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka gjetur se gjatë vitit që lamë pas Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) për 91 udhëtime zyrtare, prej të cilave 38 në Tiranë dhe 20 në Durrës, janë shpenzuar 308 mijë euro, derisa kanë qenë të...
  • image 21 Qershor 2017 AKK mban ceremoninë e hedhjes së shortit për kontrollin e pasurisë së zyrtarëve të lartë... Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK), sot organizon ceremoninë e hedhjes së shortit për kontrollin e plotë të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik. Bazuar në Ligjin nr. 04/L-228 për Ndryshimin dhe Plotësimin e Ligjit nr. 04/L-050 për...
  • image 20 Qershor 2017 Komuna ende s'ka hapur konkurs për përfituesit e 8 stendave të librit Dy muaj kanë kaluar nga vendosja e stendave të librit në sheshet e kryeqytetit, por që atëherë ato kanë qëndruar të zbrazëta. Librashitësit vazhdojnë të kryejnë punën në kushte të vështira, pranë atyre që ishin menduar të jenë...
  • image 20 Qershor 2017 Qeveria në largim nuk do ta rishikojë buxhetin e shtetit Ka mbetur në ajër zotimi qeveritar për të blerë sivjet helikopterët e parë për policinë. Në buxhetin e shtetit nuk ka mjete financiare për ta Për projekte kapitale të Ministrisë së Punëve të Brendshme janë vetëm 16 nga 77 milionë...
H M M E P S D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30