Eko-Resurse - Të gjitha lajmet e datës: 20190705

Eko-Resurse - Të gjitha lajmet e datës: 20190705

Lajmet nga të gjitha kategoritë
  • image 02 Shtator 2010 Gjermania miratoi pakon e kursimeve Kabineti qeveritar i Gjermanisë ka miratuar paketën e përpunuar në disa pika për kursime në buxhetin e shtetit.
  • image 01 Shtator 2010 Rriten të hyrat për arkën e shtetit Kontribuuesit kryesor të buxhetit të Kosovës, Shërbimi Doganor dhe Administrata Tatimore e Kosovës, deri në javën e tretë të muajit gusht kanë arritur të grumbullojnë 564.9 milionë euro.
  • image 01 Shtator 2010 Konferencë për inkurajimin e investimeve në Kosovë Nisma Ekonomike për Kosovën (ECIKS) në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë dhe Financave të Kosovës do të mbajnë një Konferencë për promovimin e investimeve të huaja, në kuadër të forumit ekonomik që fillon sot në Alpbach të...
  • image 30 Gusht 2010 Deri në fund të vitit Kosova në BERZH Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ahmet Shala tha se pas mendimit të GJND-së dhe mbështetjes që është dhënë nga thuajse të gjitha vendet e BE-së, pritet që Kosova deri në fund të vitit të anëtarësohet edhe në Bankën Evropiane...
  • image 28 Gusht 2010 SHBA- ngadalësohet rritja ekonomike Ekonomia amerikane është rritur më pak se sa ishte parashikuar, kryesisht në saje të rritjes së importeve që kanë mbërritur nivelin më të lartë në 26 vitet e fundit.
  • image 28 Gusht 2010 Serbia kundërshton privatizimin e PTK-së Investitorët potencialë në sektorin e telekomit të Kosovës janë këshilluar nga Telekomi serb se blerja e aseteve të PTK-së është e paligjshme, pasi që ata pretendojnë se janë pronar të kësaj kompanie.
  • image 27 Gusht 2010 Përpilohet lista e investitorëve për Zhurin Ministria e Energjisë dhe Minierave, miratoi listën e investitorëve të parakualifikaur për ndërtimin e Hidrocentralit të Zhurit, i cili po kritikohet nga Shqipëria, për shkak të dyshimeve se mund të pakohen derdhjet e ujit në...
  • image 26 Gusht 2010 Naim Huruglica rizgjedhet drejtor i doganave Naim Huruglica, drejtori i deritashëm i Doganave të Kosovës është rizgjedhur edhe një herë në krye të këtij institucioni.
  • image 26 Gusht 2010 Shtohet interesimi i investitorëve në Kosovë Agjencia për Promovimin e Investimeve në Kosovë dhe Oda e Ekonomike, njoftuan se është shtuar interesimi i investitorëve të huaj për Kosovën, pas shpalljes së mendimit të Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë (GJND).
  • image 24 Gusht 2010 Nga 12 gushti ANP-ja menaxhohet nga konsorciumi “Limak – Lyon”; Kontrata për dhënien me qira të Aeroportit të Prishtinës (ANP), pritet të finalizohet javën tjetër, gjegjësisht më 12 gusht.
H M M E P S D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30