Eko-Resurse - Të gjitha lajmet e datës: 20190912

Eko-Resurse - Të gjitha lajmet e datës: 20190912

Lajmet nga të gjitha kategoritë
  • image 16 Gusht 2019 Malisheva i ndanë katër milionë euro për investime kapitale Komuna e Malishevës është duke vazhduar me mbajtjen e dëgjimeve publike në kuadër të procesit të hartimit të projekt buxhetit 2020-2022, me theks të veçantë të buxhetit për vitin 2020. Bazuar në qarkoren e dytë buxhetore për...
  • image 15 Gusht 2019 Klinika e Kirurgjisë Torakale me pajisje të reja Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Uran Ismaili, do të vizitojë sot Klinikën e Kirurgjisë Torakale në QKUK për të përuruar pajisjet e reja të cilat i janë dorëzuar kësaj klinike. Së bashku me ministrin Ismaili do të jetë edhe...
  • image 14 Gusht 2019 Tregtia, biznesi më fitimprurës në Kosovë Sektori privat në Kosovë nga afaristë dhe ekspertë të ndryshëm vazhdimisht është vlerësuar i vështirë për të operuar për shkak të sfidave të shumta dhe rrethanave aktuale, që sipas tyre, nuk lejojnë fitim të kënaqshëm. Por, kjo...
  • image 14 Gusht 2019 Turqit varfërohen për 202 miliardë dollarë në pesë vitet e fundit Turqia është varfëruar me 202 miliardë dollarë në pesë vitet e fundit, diçka që rrit shqetësimet te autoritetet financiare të vendit. Sipas të dhënave të Shërbimit turk të Statistikave, Produkti i Brendshëm Bruto i Turqisë kishte...
  • image 13 Gusht 2019 Krijohet fronti i autoriteteve që kundërshtojnë kriptovalutën Libra Që kriptovaluta Libra do të haste në kundërshtime nuk kishte dyshime, por që do të përballej me një front të unifikuar kjo nuk ishte e parashikuar. Autoritetet rregullues nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Britania e Madhe dhe Bashkimi...
  • image 13 Gusht 2019 Bie tregtia Gjermani-Iran për shkak të sanksioneve amerikane Rënia e tregtisë në mes të Gjermanisë dhe Iranit, ka dhënë shenja se sanksionet e Shteteve të Bashkuara janë duke ndikuar kur shtetet marrin vendime nëse duhet bashkëpunuar me Teheranin. Eksportet gjermane në Iran kanë rënë për 48...
  • image 13 Gusht 2019 Ujësjellësi Prishtina bën thirrje për shpenzim racional të ujit të pijshëm Kompania e Ujësjellësit Regjional "Prishtina" ka ripërsëritur thirrjen drejtuar konsumatorëve të saj për shpenzim racional të ujit të pijshëm. Pasi rikujton rënien e nivelit të akumulimeve, nga të cilat furnizohen, kjo kompani në...
  • image 13 Gusht 2019 Linja e autobusit për në Aeroportin e Prishtinës po punon me humbje Pas shumë diskutimeve se a është e nevojshme linja e rregullt e autobusit Prishtinë - Aeroport dhe anasjelltas, para tre muajsh kjo linjë më në fund u lëshua në qarkullim. Kryeshefi Ekzekutiv i Trafikut Urban në Prishtinë, Lulëzim...
  • image 13 Gusht 2019 BQE paralajmëron se perspektivat e rritjes botërore mund të përkeqësohen Banka Qendrore Evropiane paralajmëron se perspektivat e rritjes botërore ka mundësi të përkeqësohen më tej. BQE thotë se falë tregut të qëndrueshëm të punës, deri tani konsumi botëror në përgjithësi është rritur mjaft mirë....
  • image 12 Gusht 2019 Çmimi i naftës e fillon javën me rënie Nafta e nisi javën në rënie, prej shqetësimeve mbi ngadalësimin ekonomik botëror dhe luftës tregtare mes Kinës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, çka ka sjellë uljen e projeksioneve për kërkesën. Nafta Brent e Londrës humbi 0.2...
H M M E P S D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31