Eko-Resurse - Të gjitha lajmet e datës: 20190917

Eko-Resurse - Të gjitha lajmet e datës: 20190917

Lajmet nga të gjitha kategoritë
  • image 05 Shtator 2010 “Adani Power”; konkurron në Kosovë “Adani Power Ltd.”;, sektori energjetik i importuesit më të madh indian të qymyrit, është njëra nga katër kompanitë ndërkombëtare që po konkurrojnë për ndërtimin e termocentralit prej 1.238 megavat në Kosovë.
  • image 04 Shtator 2010 Rama akuzon Berishën për situatën ekonomike Në Tiranë, kreu i opozitës Edi Rama në një dalje përpara gazetarëve ka folur për situatën ekonomike në vend, situatë që sipas tij është përkeqësuar.
  • image 03 Shtator 2010 Populistët mund ta keqpërdorin krizën në BE Populistët mund ta keqpërdorin paketën e shpëtimit për Greqinë dhe eurozonën, për të përfituar politikisht, paralajmërojnë ekonomistët evropianë, shkruan të premten Deutsche Welle.
  • image 02 Shtator 2010 Gjermania miratoi pakon e kursimeve Kabineti qeveritar i Gjermanisë ka miratuar paketën e përpunuar në disa pika për kursime në buxhetin e shtetit.
  • image 01 Shtator 2010 Rriten të hyrat për arkën e shtetit Kontribuuesit kryesor të buxhetit të Kosovës, Shërbimi Doganor dhe Administrata Tatimore e Kosovës, deri në javën e tretë të muajit gusht kanë arritur të grumbullojnë 564.9 milionë euro.
  • image 01 Shtator 2010 Konferencë për inkurajimin e investimeve në Kosovë Nisma Ekonomike për Kosovën (ECIKS) në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë dhe Financave të Kosovës do të mbajnë një Konferencë për promovimin e investimeve të huaja, në kuadër të forumit ekonomik që fillon sot në Alpbach të...
  • image 30 Gusht 2010 Deri në fund të vitit Kosova në BERZH Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ahmet Shala tha se pas mendimit të GJND-së dhe mbështetjes që është dhënë nga thuajse të gjitha vendet e BE-së, pritet që Kosova deri në fund të vitit të anëtarësohet edhe në Bankën Evropiane...
  • image 28 Gusht 2010 SHBA- ngadalësohet rritja ekonomike Ekonomia amerikane është rritur më pak se sa ishte parashikuar, kryesisht në saje të rritjes së importeve që kanë mbërritur nivelin më të lartë në 26 vitet e fundit.
  • image 28 Gusht 2010 Serbia kundërshton privatizimin e PTK-së Investitorët potencialë në sektorin e telekomit të Kosovës janë këshilluar nga Telekomi serb se blerja e aseteve të PTK-së është e paligjshme, pasi që ata pretendojnë se janë pronar të kësaj kompanie.
  • image 27 Gusht 2010 Përpilohet lista e investitorëve për Zhurin Ministria e Energjisë dhe Minierave, miratoi listën e investitorëve të parakualifikaur për ndërtimin e Hidrocentralit të Zhurit, i cili po kritikohet nga Shqipëria, për shkak të dyshimeve se mund të pakohen derdhjet e ujit në...
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30