Eko-Resurse - Të gjitha lajmet e datës: 20200110

Eko-Resurse - Të gjitha lajmet e datës: 20200110

Lajmet nga të gjitha kategoritë
 • image 28 Gusht 2010 Serbia kundërshton privatizimin e PTK-së Investitorët potencialë në sektorin e telekomit të Kosovës janë këshilluar nga Telekomi serb se blerja e aseteve të PTK-së është e paligjshme, pasi që ata pretendojnë se janë pronar të kësaj kompanie.
 • image 27 Gusht 2010 Përpilohet lista e investitorëve për Zhurin Ministria e Energjisë dhe Minierave, miratoi listën e investitorëve të parakualifikaur për ndërtimin e Hidrocentralit të Zhurit, i cili po kritikohet nga Shqipëria, për shkak të dyshimeve se mund të pakohen derdhjet e ujit në...
 • image 26 Gusht 2010 Naim Huruglica rizgjedhet drejtor i doganave Naim Huruglica, drejtori i deritashëm i Doganave të Kosovës është rizgjedhur edhe një herë në krye të këtij institucioni.
 • image 26 Gusht 2010 Shtohet interesimi i investitorëve në Kosovë Agjencia për Promovimin e Investimeve në Kosovë dhe Oda e Ekonomike, njoftuan se është shtuar interesimi i investitorëve të huaj për Kosovën, pas shpalljes së mendimit të Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë (GJND).
 • image 24 Gusht 2010 Nga 12 gushti ANP-ja menaxhohet nga konsorciumi “Limak – Lyon”; Kontrata për dhënien me qira të Aeroportit të Prishtinës (ANP), pritet të finalizohet javën tjetër, gjegjësisht më 12 gusht.
 • image 24 Gusht 2010 Tri kompani interesohen për Distribucionin e KEK-ut Tri kompani ndërkombëtare kanë shprehur interesim për të marrë pjesë në privatizimin e rrjetit të Distribucionit të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK).
 • image 18 Maj 2010 ATK: Te hyrat tatimore shenojne zbritje ne 2009 Administrata Tatimore e Kosovës raportoi se gjatë vitit 2009 ka mbledhur 18 për qind më pak të hyra për Buxhetin e Kosovës për shkak të uljes së normave tatimore dhe lehtësirave tjera që iu janë krijuar bizneseve.
 • image 18 Maj 2010 Tregut kosovar i shtohet edhe një operator virtual i telefonisë Kompania kosovare “DardaPhone”; e themeluar nga Korporata kosovare “Devolli”; dhe “K-Com Group”; nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA), plasuan në tregun kosovar, shërbimet e reja virtuale telekominikuese me emrin "Z Mobil", e...
 • image 18 Maj 2010 Kushtet klimatike sivjet favorizuan kultivimin e perimeve në serra
  Përfaqësues të Ministrisë së Bujqësisë pohuan se gjatë viti 2009 për sa i përket kualitetit dhe sasisë së perimeve, më të suksesshmet kanë qenë: lakra, qepa dhe karota, kurse speci, domatja, shalqiri dhe pjepri janë të...
 • image 18 Maj 2010 Vetëm Kosova dhe Shqipëria sivjet do të kenë rritje ekonomike në rajon BQK: Parashikimet e disa institucioneve financiare ndërkombëtare tregojnë për rënie ekonomike në vitin 2009 pothuaj në të gjitha vendet e rajonit, këtu përjashtim bën Shqipëria dhe Kosova që pritet të shënojnë norma pozitive të...
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31