Eko-Resurse

Eko-Resurse

Lajmet nga të gjitha kategoritë
 • image 20 Shtator 2010 Shala për vizitë zyrtare në SHBA Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ahmet Shala ka udhëtuar të hënën për vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku pritet të marrë pjesë në ”;U.S Business Forum 2010”; dhe në ”;Ballkan Leaders' Summit 2010”;, që do...
 • image 20 Shtator 2010 Sugjerohet vazhdimi i privatizimit Autoritet kosovare janë vonuar me privatizimin e ndërmarrjeve publike në Kosovë, pasi që përfitimet në këtë proces do të jenë shumë më të mëdha se sa humbjet që shkaktohen nga privatizimi i këtyre ndërmarrjeve publike, tha në një...
 • image 19 Shtator 2010 Premtohet subvencionimi i verës Pas protestave të djeshme, Ministria e Bujqësisë në Prishtinë ka propozuar që të subvencionohet sasia e verës së prodhuar gjatë vitit 2009 si zgjidhje për problemin e vreshtarëve të Rahovecit dhe krijimin e lehtësirave për podrumet e...
 • image 17 Shtator 2010 Inkurajohen investitorët amerikanë Me qëllim të inkurajimit për investime të investitorëve amerikanë, Ministria e Energjisë dhe Minierave në tetor të këtij viti do të organizojë në SHBA një konferencë për të promovuar potencialet e Kosovës.
 • image 17 Shtator 2010 Protestojnë vreshtarët e Rahovecit Vreshtarët e Rahovecit e kanë filluar një protestë në Sheshin e Dëshmorëve, në qendër të Rahovecit.
  Protesta, sipas përfaqësuesve të shoqatës së vreshtarëve, do të vazhdojë deri në krijimin e një tregu për shitjen e...
 • image 17 Shtator 2010 Çmimet e konsumit shtrenjtohen 3% Të dhënat e Entit të Statistikave të Kosovës (ESK) tregojnë për një ngritje të çmimeve të përgjithshme të konsumit prej 3 për qind në muajin gusht të vitit 2010, krahasuar me muajin korrik të vitit 2010.
 • image 16 Shtator 2010 Gjermani- Replika të ashpra për buxhetin Gjatë debatit të përgjithshëm për buxhetin e vitin 2011 qeveria dhe opozita në Gjermani kanë zhvilluar në Bundestag replika të ashpra.
 • image 15 Shtator 2010 Fundi i viti rrezik për ekonominë rumune Statistikat e fundit Instituti kombëtar për statistikë tregojnë për rrezikun që i kanoset ekonomisë rumune nga recesioni i sërishëm gjatë muajve të fundit të vitit 2010.
 • image 14 Shtator 2010 Sllovakët druajnë nga ndarjet buxhetore në BE Bashkimi Evropian ka mohuan deklaratat e deputetëve evropianë që vijnë nga Sllovakia se nuk synohet që Brukseli haptazi ta dënojë Sllovakinë, pas refuzimit për t'i huazuar para Greqisë së zhytur në borxhe.
 • image 14 Shtator 2010 Ekonomia turke rritet 10,3% Ekonomia turke shënoi një rritje me 10,3 për qind në tremujorin e dytë të vitit 2010, shumë më tepër nga parashikimet e bëra më parë.
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28