Kuriozitete

Kuriozitete

Lajmet nga të gjitha kategoritë
  • image 19 Nëntor 2017 Tri gjërat të cilat asnjëherë nuk duhet t’i sakrifikoni për partnerin! Çdo lidhje fillon në fazën e muajit të mjaltit - ndjeheni sikurse jeni në maje të botës gjatë kohës kur jeni pranë partnerin. Aq më shumë që rrini pranë njëri-tjetrit, aq më shumë mësoni. Lidhja juaj ose ju sjellë kënaqësi dhe ju...
  • image 18 Nëntor 2017 Thëniet më të bukura të Nënë Terezës, që me siguri do t’ju bëjnë të ndiheni më mirë Ajo mbetet shenjtorja më e njohur në gjithë botën. Kohët e fundit, vlerësimi për figurën e Nënë Terezës, ka ardhur edhe nga Donald Trump prej një videoje ku shprehej: "Nënë Tereza përfaqësonte më të mirën tek të gjithë ne. Ajo...
  • image 17 Nëntor 2017 Është zbuluar e vërteta mbi ndikimin e pajisjes elektronike për cigare Rezultatet e hulumtimit të paradokohshëm tregojnë që pajisja e popullarizuar elektronike me patronat e dizajnuara për duhan, është e keqe për zemrën njësoj si edhe cigaret e zakonshme. Në të vërtetë, hulumtuesit gjatë eksperimentit i...
  • image 15 Nëntor 2017 Venecia ndalon qebaptoret për të mos i humbur identiteti qytetit romantik Venecia është e njohur si "Qytet i Kanaleve" dhe "Qytet i Fundosur" dhe së fundmi i është shtuar edhe një tjetër epitet: "Qyteti i asnjë qebaptore tjetër". Autoritetet lokale kanë ndaluar hapjen e "fast-food", përfshirë qebaptoret. Këtë...
  • image 14 Nëntor 2017 Voglushi shqiptar i përfshirë në librin e Obamës "An intimate portrait" është libri që është publikuar për ish-presidentin e SHBA-ve, Barcak Obama. Ky libër që përfshinë fotografi, rrëfime nga fotografi i Shtëpisë së Bardhë Pete Souza, disa të publikuara për herë të parë, ka...
  • image 14 Nëntor 2017 Fëmijët mësojnë si të gënjejnë nëse iu thuhet vazhdimisht ky kompliment Një studim i ri ka nxjerrë në pah se mënyra e lavdërimit mund të nxisë inkurajim pozitiv te fëmijët, ose të promovojë pandershmërinë dhe gënjeshtrën te ta. Sipas 2 studimeve të reja të studiuesve në Institutin Ontario për Studime...
  • image 14 Nëntor 2017 Sa kohë mund t’i ruajmë vezët në frigorifer? Shpesh ndodh që të harrojmë se kur i kemi blerë vezët apo nuk mund ta gjejmë datën e skadimit në kuti. Nëse nuk mund ta gjeni datën e skadimit, përpiquni t'i shpenzoni vezët brenda tri javëve nga data e blerjes. Në këtë kornizë...
  • image 13 Nëntor 2017 Portokajtë ua forcojnë imunitetin, oreksin dhe shumëçka tjetër Kur flitet për portokajtë, zakonisht theksohet begatia e tyre me vitamina C dhe A. Nuk duhet të shpërfillet edhe aftësia e tyre për të pastruar gjakun dhe qarkullimin e tij, e as ndikimi pozitiv në mineralizimin e eshtrave. Shprehi shumë e...
  • image 13 Nëntor 2017 Imazhe interesante (Foto) Disa imazhe u bënë qëllimisht për të krijuar konfuzitet, e tek disa të tjera u vërejt më vonë se ka diçka të pazakontë. Çfarë është e rëndësishme është se asnjë nga këto nuk është e përpunuar. Dhe çfarë ato kanë të...
  • image 12 Nëntor 2017 Vera është “qumështi” i të moshuarve Vera promovon jetëgjatësinë, përmirëson kujtesën, të qetëson pas një dite të gjatë, të turpëruarve u jep kurajë, promovon bisedën, shuan mosmarrëveshjet... "Të pish vetëm ujë, bëhesh memec. Këtë e dëshmojnë peshqit në det",...
H M M E P S D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30