BE

BE

Mogherini raporton sot për vizitën në Ballkan

Publikuar më 06 Mars 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Këshilli i Ministrave të Jashtëm të Bashkimit Evropian do të shqyrtojë sot situatën në Ballkanin Perëndimor, kur shefja e diplomacisë evropiane Federika Mogherini t'i lajmërojë ministrat për rezultatet e vizitës së saj në rajon.

Pritet që Këshilli të miratojë konkludimet, të cilat do të jenë baza për raportin të cilin liderët e 28 vendeve anëtare do ta miratojnë për Ballkanin Perëndimor në samitin më 9 dhe 10 mars në Bruksel.

(rtk)