BE

BE

Kritikohen pesë vendet e BE -së që s'e kanë njohur Kosovën

Publikuar më 29 Dhjetor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ish-përfaqësuesi i Lartë i OKB-së për Bosnje-Hercegovinën, Christian Schwarz-Schilling, kritikon pesaë vendet e anëtare të BE-së nuk e kanë njohur Kosovën

Ai thotë se për këtë shkak "Evropa nuk është në gjendje të bëjë një politikë të qartë kundrejt Serbisë dhe Kosovës. Dhe ky është turp!", citon dw të ketë thënë ai.

Rumania, Greqia, Spanja, Qiproja dhe Sllovakia nga BE ende s'e kanë njohur Kosovën.