BE

BE

Haradinaj në Samitin e Londrës prezanton mbi 30 projekte

Publikuar më 25 Shkurt 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka udhëtuar sot për në Britani të Madhe, ku do të marrë pjesë në Samitin e Londrës, organizuar nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH).

Haradinaj në këtë Samit do të prezantoj mbi 30 projekte nga komuna të ndryshme të Kosovës, por edhe projekte rajonale në vlerë rreth 600 milionë euro.

Përveç kësaj, Kryeministri do të zhvillojë takime bilaterale me përfaqësues të lartë britanik, për të cilat opinioni do të njoftohet me kohë.