BE

BE

Ka nisur në Bruksel dialogu Prishtinë-Beograd në nivel teknik

Publikuar më 26 Shkurt 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Në Bruksel ka nisur takimi trelateral i delegacioneve të Kosovës dhe Serbisë me praninë e përfaqësuesve të Bashkimit Evropian.

Ky takim u parapri nga bisedimet dypalëshe midis delegacioneve të Beogradit dhe Prishtinës me ndërmjetësit e BE në dialog.

Dialogu qe ndërprerë më 16 janar, sipas delegacionit të Serbisë, për shkak të vrasjes së liderit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq.

Siç është paralajmëruar, delegacionet do të diskutojnë pçr zbatimin e marrëveshjeve të arritura deri më tash.