BE

BE

Ambasadori i Kosovës në Berlin takon Merkelin

Publikuar më 10 Korrik 2019

Artikuj të ngjashëm

Ambasadori i Kosovës në Berlin, Beqë Cufaj, është takuar me kancelaren gjermane, Angela Merkel.

Cufaj ka thënë se Gjermania është aleatja më e fuqishme e Kosovës në Evropë.

"Një nder dhe privilegj të takoj Kancelaren e Qeverisë Gjermane, Zonjën Angela Merkel me rastin e pritjes verore për Korin Diplomatik në Berlin.

Republika Federale e Gjermanisë është aleatja më e rëndësishme e Republikës së Kosovës në Europë", ka shkruar Cufaj në Facebook.