Foto Lajme

Foto Lajme

djathi fotolajm

Nutricionistët shpesh sugjerojnë t'i shmangni produktet e qumështit, por hulumtuesit me këtë studim dëshmojnë se djathi është vërtet i dobishëm për shëndetin, Studimet e reja kanë treguar se djathi mund të ndihmojë në balancimin e florës së zorrëve.  

manaferr fotolajm

Frutat e egra janë konsideruar gjithnjë si një nga dhuratat më të çmuara të natyrës për njeriun. Manaferra e detit është padyshim një prej tyre. Ajo gjendet me shumicë në brigjet e Mesdheut ku kripa e detit pengon bimët e tjera më të mëdha që synojnë ta pushtojnë.    

tramp fotolajm

Urdhri fillestar i presidentit Trump, në lidhje me udhëtimin, ka shkaktuar protesta në SHBA. Një gjykatës federal në Havaji të Shteteve të Bashkuara zgjati për kohë të pacaktuar një vendim të mëparshëm të tij për pezullimin e ndalesave të udhëtimit.  

ahmetaj fotolajm

Ministrja e Integrimit Evropian, Mimoza Ahmetaj, priti te marten në një takim pune, Ministrin e Punëve të Jashtme të Luksemburgut, Jean Asselborn, me të cilin biseduan për zhvillimet e fundit në Kosovë dhe avancimin me agjendën evropiane.