Foto Lajme

Foto Lajme

Gjilan fotolajm

Drejtoria e Bujqësisë e Gjilanit ka shpërndarë farë misri e pleh artificial për 558 fermerë, të cilët nuk kanë përfituar nga Ministria e Bujqësisë. Në emër të kryetarit Haziri, fermerët e Gjilanit i ka uruar Arbër Ismajli, i cili tha se ky është vetëm fillimi i subvencioneve nga ana e Komunës.    

Avicii fotolajm

DJ I njohur suedez, Avicii gjatë pasditëss së sotme ka ndërruar jetë në moshën 28 vjecare. Shkak i vdekjes dyshohet të jetë konsumimi i tepërt i alkoolit. Ai ka vdekur në mesditë në Oman.  Avicii kishe projektin e fundit muzikor në bashkëpunim me Rita Oren, "Lonely Together".    

Ferizaj fotolajm

Sot bëhet mbjellja e drunjëve dekorativ nëpër pjesë të ndryshme të qytetit Ferizajt. Ky aktivitet zhvillohet në prag të Ditës Ndërkombëtare të Tokës. Në këtë aktivitet do të marr pjesë kryetari i Komunës, Agim Aliu së bashku me drejtorët e drejtorive komunale.    

Thaci fotolajm

Thaçi ka pritur sot një delegacion nga komuniteti turk i Kosovës për nder të Ditës së komunitetit në Kosovë. Duke i uruar të gjithë qytetarët e komunitetit turk për ditën e tyre, ai ka thënë se komunitetet e pasurojnë shoqërinë tonë me festat dhe kulturën e tyre.