Ekonomi

Ekonomi

Skulpturat më mbresëlënëse nëpër botë (Foto)

Publikuar më 10 Prill 2019

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Me siguri keni vërejtur se pothuajse çdo qytet ka skulpturat e tij kreative apo statujat, zakonisht përgjatë rrugëve ose në sheshe. Disa nga to janë pothuajse të zakonshme, por disa të tjera janë mbresëlënëse.

Përmes tyre do ju ofrojmë një shëtitje rreth botës. Disa janë të vjetra, disa janë të reja, por të gjitha janë jashtëzakonisht kreative dhe frymëzuese.

Shikoni më poshtë disa prej tyre:

Nga Paige Bradley, në New York

2

Nga Robin Wight, në Mbretërinë e Bashkuar

3

Nga Alexander Milov

5

Nga Zenos Frudakis, në Pensilvani

8

Nga Onesti, në Rumani

9

Nga Ervin Loranth Herve, në Budapest

11

Nga Jason Decaires Taylor, në Grenada

12

Nga Nazar Bilyk, në Ukrainë

13