Ekonomi

Ekonomi

Hapet Panairi “Prishtina 2017”

Publikuar më 19 Prill 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Sot hapet Panairi i 18-të i Përgjithshëm Ndërkombëtar "Prishtina 2017".

Panairi hapet në Qendra e Panaireve në fshatin Shkabaj të Prishtinës dhe organizohet nga Oda Ekonomike e Kosovës, e mbështetur nga Qeveria e Republikës së Kosovës.

Panairi hapet në ora 11:00.