Ekonomi

Ekonomi

Nesër dy panaire në Prishtinë

Publikuar më 19 Prill 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Nesër në Prishtinë do të hapen edhe dy panaire tjera, ai i Edukimit dhe Turizmit e Sportit.

Derisa Panairi ndërkombëtar i Edukimit ka për qëllim kryesor informimin dhe ngritjen e vetëdijes së studentëve rreth përzgjedhjes dhe avancimit të tyre profesional, si dhe mundësive për bursa dhe punë praktike.

Në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit dhe Sportit do të ekspozohen pika të reja turistike të shumta të cilat prezantohen nga Agjencitë Kombëtare te Turizmit si nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Kosova Lindore dhe më gjerë, përmes komunave/bashkive përkatëse.

Të dy panairet janë organizuar nga Kompania Congress & Event Organization, ndërsa hapja solemne bëhet në ora 10:00, në Pallatin e Rinisë në Prishtinë.