Ekonomi

Ekonomi

Diplomati francez, i interesuar për bashkëpunim ekonomiko-kulturor

Publikuar më 20 Prill 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Mundësitë për bashkëpunim në aspektin e zhvillimit ekonomik, arsimor e kulturor, sikurse edhe interesimi për bashkëjetesën e komuniteteve dhe kthimin e të zhvendosurve serbë në Prizren kanë qenë temat që janë diskutuar në një takim midis kryetarit të komunës, Ramadan Muja, dhe ambasadorit të Francës në Kosovë, Didier Chabert.

Ky i fundit ka vlerësuar se të gjitha këto tema janë të rëndësishme për qytetarët e kësaj komune, prandaj dhe nga autoritetet lokale ka marrë vlerësime për to, shkruan sot më gjerësisht Koha Ditore.