Ekonomi

Ekonomi

Graçanica dhe "Help" ndihmojnë hapjen e bizneseve të reja

Publikuar më 21 Prill 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Zyrtarët komunalë të Graçanicës kanë ftuar të interesuarit e mundshëm që bashkë me organizatën gjermane "Help" të ndihmojnë me grante në hapjen e bizneseve të reja dhe ato ekzistuese.

Në një njoftim të kësaj komune, thuhet se kjo ndihmë është në kuadër të projektit: "Mbështetje për stabilitetin socio-ekonomik në Ballkanin Perëndimor". "Organizata gjermane 'Help' në vitin 2017 do të japë të paktën 20 grante për të filluar një biznes apo forcimin e një biznesi ekzistues, në mënyrë që të ulet papunësia dhe për të mbështetur sektorin privat"