Ekonomi

Ekonomi

USAID-i ndihmon projektin e rritjes së transparencës në prokurim

Publikuar më 18 Maj 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Drejtori i misionit të USAID-it James Hope dhe kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, kanë nënshkruar një marrëveshje mirëkuptimi për nismën e re të USAID-it, shkruan sot Koha Ditore.

Kjo marrëveshje synon rritjen e shkallës së transparencës dhe llogaridhënies në prokurimin publik, në Kosovë.

Iniciativa e USAID-it: 'Komunat transparente, efektive dhe llogaridhënëse' është një aktivitet 5-vjeçar, i cili ka si qëllim të përmirësojë transparencën e prokurimit komunal nëpërmjet një procesi të ri të e-prokurimit