Ekonomi

Ekonomi

Kosova ka përdorues të telefonisë mobile më shumë sesa banorë

Publikuar më 15 Qershor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) ka publikuar raportin "Pasqyrë e Tregut të Komunikimeve Elektronike", i cili përfshinë ecurinë e indikatorëve kryesorë të tregut për TM1 2017, raporton RTKlive..

"Numri total i përdoruesve të telefonisë mobile në fund të tre-mujorit të parë (TM1-2017) ka arritur në 1,981,365 përkatësisht për 13% më i lartë krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar (TM1-2016). Ndërsa, krahasuar me tremujorin paraprak TM4-2016, numri i përdoruesve ka rënie 1.4% (ose 28,483 përdorues më pak)", thuhet në raportin e ARKEP-it.