Ekonomi

Ekonomi

Vendet që nuk do të kenë rrymë

Publikuar më 14 Korrik 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

KEDS njofton se në disa vende në Kosovë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. Ja cilat janë ato:

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1

Më 15,16,17.07.2017 në NS. 10/04kV Gjon Sereqi me kodë TS COD 13000010055 do të ndërprehet: prej orës 09:00-12:00 dhe 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Gjon Sereqi dhe një pjesë rrugës Kamer Loshi

Arsyeja e ndërprerjes: ngritja e shtyllave .

2

Më 15.07.2017 në NS TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Metaliku-Janjevë (Kodi10014012) prej orës 11:00 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Metaliku-Janjevë

Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimi e grupit Matës

3

Më 15.07.2017 në NS TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Pompa për ujësjellës BAD (Kodi10014008) prej orës 12:30 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompa për ujësjellës BAD

Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimin e grupit matës

4

Më 15.07.2017 në NS TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Minierat Kishnicë (Kodi10014006) prej orës 14:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Minierat Kishnicë

Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimin e grupit matës

5

Më 15/16.07.2017 në NS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Letanci (Kodi14000012) prej orës 09:00-12:00 dhe 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranq, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përcuesit 70Al/Ce.

Mitrovicë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 15.07.2017 në NS TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi 73000011) prej orës 09:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj

Arsyeja e ndërprerjes: Përmisimi I vrejtjes nr.981

2.

Më 15.07.2017 në NS TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Ekstra (Kodi 73000006) prej orës 09:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr,Bahri Kuqi, Shot Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shales, Drenicës, Adnan Shyti, Hoxh Kadri Prishtina, 2Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku, F.Sh Begaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Përmisimi I vërejtjes nr.996

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 15.07.2017 në NS TS 110/35/10 kV - Shirok -Suharekë do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Peqanit (Kodi 32000007) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave te vjetra te TM, bartja e përçuesve ne shtylla te reja te T.M, lokacioni Fshati Sllapuzhan dhe Peqan

2

Më 15.07.2017 në NS TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Shirokë-Therandë (Kodi 32000005) prej orës 09:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani);

Arsyeja e ndërprerjes: lëshimin e transformatorit të ri në rrjet.

3.

Më 15.07.2017 në NS TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Velezha (Kodi 31000030) prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel,Nishor,Kosterrc,Breshanc,Semetisht,Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace.Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyqja në rrjet e TS-it

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1

Më 15.07.2017 në NS TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi 40041003) prej orës 10:30 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fe-Rr."G.Terbeshi",Talinovci I Jerlive,Muhovci,Prelezi I Jerlive dhe I Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Për vendosjen e shtyllës 12/1000 nën tension sipas PEE të lëshuar nga KEDS.