Ekonomi

Ekonomi

Protestojnë punëtorët teknik të disa shkollave në Prishtinë

Publikuar më 10 Nëntor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Punëtorët teknik të disa shkollave të Prishtinës do të protestojnë sot para komunës së Prishtinës për mos pagesën e pagës.

Kështu ka njoftuar Sindikata e Pavarur e Ekonomisë së Vogël dhe Zejtarisë së Kosovës, sipas së cilës protesta fillon në ora 11:00.