Ekonomi

Ekonomi

Sefaj ndanë nga 1 mijë euro për familjet e policëve të rënë në detyrë

Publikuar më 29 Dhjetor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ministri i Punëve të Brendshme, Flamur Sefaj, ka marrë vendim që të ndahen mjete financiare për familjarët e zyrtarëve policor të rënë në krye të detyrës.

Në bazë të këtij vendimi mjetet në vlerë prej 1 mijë euro (për familje) i janë ndarë 17 (shtatëmbëdhjetë) familjeve të zyrtarëve policor që kanë rënë në kryerje të detyrës.

Realizmi i këtij vendimi bëhet nga buxheti i Ministrisë së Punëve të Brendshme nga kategoria ekonomike subvencione dhe transfere.