Ekonomi

Ekonomi

Situata e personave me nevoja të veçanta në Kosovë

Publikuar më 12 Mars 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Në Kosovë mendohet se ka mbi 18 mijë persona me nevoja të veçanta.

Por organizatat që merren me mbrojtjen e të drejtave të tyre ankohen për numrin e vogël të të punësuarve nga kjo kategori si dhe për kushtet në të cilat ata jetojnë.