Ekonomi

Ekonomi

Rritet dollari, bie euro

Publikuar më 10 Prill 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Dollari amerikan shënoi rritje mëngjesin e kësaj të marte. Ai avancoi me 0.3 për qind kundrejt jenit, duke u këmbyer me 107.16 dollarë amerikanë për jen. Dollari australian shënoi nivelin e tij më të lartë në këto tre javët e fundit kundrejt jenit, duke u këmbyer me 82.94 dollarë australianë për jen.

Dollari australian fitoi pikë edhe kundrejt dollarit amerikan. Ai avancoi me 0.4 për qind dhe u këmbye me 0.7730 dollarë australianë për dollarë amerikanë. Indeksi i dollarit, që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndëishëm të grupit ra me 0.5 për qind, dukë shkuar në nivelin e tij më të ulët të këtyre dy javëve të fundit.

Monedha euro humbi pikë kundrejt dollarit amerikan. Ajo ra me 0.05 për qind dhe u këmbye me 1.2316 euro për dollarë amerikanë. Paundi britanik avancoi me 0.1 për qind kundrejt dollari amerikan, duke u këmbyer me 1.4145 euro për dollarë amerikanë.