Ekonomi

Ekonomi

Çmimet e naftës shënuan rritje

Publikuar më 17 Prill 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.5 për qind dhe u tregtuan me 66.57 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 0.3 për qind dhe u tregtuan me 71.66 dollarë amerikanë për fuçi. Indeksi i çmimit të arit avancoi me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1.347.86 dollarë amerikanë për onz.