Ekonomi

Ekonomi

Furnizimi me rrymë stabil

Publikuar më 11 Maj 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

"Furnizimi me energji elektrike është stabil. Nuk ka reduktime. Ka prodhim të mjaftueshëm sepse dihet që kërkesa në këtë kohë është më e ultë", ka thënë zëdhënësi Viktor Buzhala.

Zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala, tha se gjendja me furnizim me energjisë elektrike është stabile dhe nuk ka reduktime.

Sipas tij, prodhimtaria e energjisë elektrike, është e mjaftueshme pasi konsumatorët, nuk kanë kërkesa të mëdha për të harxhuar energji në këtë kohë.