Ekonomi

Ekonomi

Mbahet dëgjim publik për projekt ligjin për statistikat zyrtare

Publikuar më 16 Maj 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media sot do të mbajë dëgjim publik

Dëgjimi publik mbahet për Projekt Ligjin për plotësim dhe ndryshim të Ligjit Nr. 04/L-036 për Statistikat Zyrtare të Republikës së Kosovës.