Ekonomi

Ekonomi

Shqyrtohet raporti i financave për sektorin publik

Publikuar më 12 Qershor 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi i raportit të auditimit për PVF-të e Kompanisë Regjionale të Ujitjes Drini i Bardhë.

Pejë për vitin 2017 dhe shqyrtimi i raportit vjetor për funksionimin e sistemit të kontrollit të brendshëm të financave publike në sektorin publik në Kosovë për vitin 2017.